Momenteel is het erg druk bij de bezorgdiensten.
Met name bij leveringen direct na het weekend en rondom de feestdagen zoals Hemelvaartsdag en Pinksteren dient u rekening te houden met een iets langere levertijd. Excuus voor het ongemak.

Onderstaand een overzicht van de openingstijden rondom de komende feestdagen

HEMELVAARTSDAG 13 MEI
Op deze dag is het kantoor van Bloesem Remedies Nederland gesloten.
Bestellingen van 12 mei ná 13.00 uur en van 13 mei worden op vrijdag 14 mei verzonden.
Winkel De 3Vrouwen is eveneens gesloten op deze dag.

PINKSTEREN 23 & 24 MEI
Op maandag 24 mei (2e Pinksterdag) is Bloesem Remedies Nederland gesloten. Bestellingen die geplaatst worden op vrijdag 22 mei vóór 13.00 worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen ná 13.00 uur en de bestellingen op zaterdag, zondag en maandag worden verzonden op dinsdag 25 mei.
Winkel De3Vrouwen is altijd op maandag gesloten, dus ook op 2e Pinksterdag.

Met vriendelijke groet,

Team Bloesem Remedies Nederland en De 3Vrouwen

 

 

Klik hier om een beschrijving van uw praktijk toe te voegen


Info Bach remedies geprepareerd door Deva - Info Deva combinaties

DEVA BLOESEM REMEDIES

De oorspronkelijke boodschap van de bloem.

DEVA is in Frankrijk en ook ver daarbuiten een bekende op het gebied van bloesem remedies, ze is opgericht in 1986 en is gevestigd in de prachtige Franse Alpen, in de Vercors. Dit is een plek waar de natuurgeesten nog aanwezig zijn. Er bloeit een overvloed aan prachtige wilde bloemen, veel van de bloemen waar door DEVA remedies van gemaakt worden groeien op het eigen terrein. Ze maken gebruik van bloemen die groeien op ongerepte wilde plaatsen of in de eigen biologisch-dynamische tuinen. Ze gebruiken de oorspronkelijke zonne-infusie methode, zoals geleerd door Dr. Edward Bach, waarbij een hoog niveau van zuiverheid en kwaliteit wordt gehandhaafd in alle fases van het maakproces van de remedie. In de natuur gebruiken ze de plantensoorten die zich goed hebben aangepast aan hun omgeving en die daardoor in staat zijn om al hun subtiele kwaliteiten volledig tot uitdrukking te brengen. Alle DEVA bloesem remedies zijn natuurlijke producten, verkocht in flesjes die afzonderlijk met de hand gepotentiëerd zijn.

De DEVA bloesem remedies.

DEVA bloesem remedies zijn vloeibare, gepotentiëerde preparaten van planten, die het positieve energie patroon van een bepaalde bloem bevatten. Elke bloem heeft een eigen positief energie patroon, dat te maken heeft met een bepaalde fysieke, mentale, emotionele of spirituele onevenwichtigheid. Van elke bloesem remedie is bekend welke specifieke kwaliteit ze bevat. Deze kwaliteit is de uitdrukking van het groei- en bloeiproces, eigen aan de bepaalde bloemsoort die gebruikt wordt. Bloesem remedies zijn een bron van evenwicht en welzijn. Ze helpen ons om emotionele blokkades, beperkende geestelijke houdingen en gedragspatronen te identificeren, te begrijpen en te transformeren. Deze patronen zijn verantwoordelijk voor veel van onze spanningen en ziektes en ze verhinderen de verdere ontwikkeling van onze mogelijkheden. DEVA bloesem remedies worden geprepareerd van gezonde bloemen, die op het toppunt van hun bloei, in een schaal met zuiver bronwater worden geplaatst. Deze schaal wordt dan gepotentiëerd door ze verschillende uren in de openlucht, in de zon te laten staan. De hieruit ontstane moederremedie wordt dan geconserveerd met alcohol (biologische cognac) en verdund voor inwendig en uitwendig gebruik.

Het gebruik van de DEVA bloesem remedies.

DEVA bloesem remedies zijn niet alleen heel effectief maar ook erg veilig om te gebruiken door mensen en dieren van alle leeftijden. In acute situaties of voor het gemak worden enkele keren per dag direct vanuit het pipetflesje drie druppels onder de tong ingenomen of je kunt ze ook innemen met een beetje water. Normaal neem je de remedies vier keer per dag in gedurende een periode van tien dagen (in een 10 ml flesje met verdunning) of een periode van vier weken (in een 30 ml flesje met verdunning). In noodgevallen of crisissituaties kan voor kortere tijd een hogere dosering voorgeschreven worden. De kracht of het effect wordt niet versterkt door meer druppels in één keer in te nemen, maar door de frequentie te verhogen. Regelmatig gebruik van de bloesem remedies versterkt de kracht van hun werking. DEVA bloesem remedies kunnen ook uitwendig gebruikt worden en toegevoegd worden aan crèmes, oliën en het badwater. DEVA bloesem remedies passen bij elke levensstijl en bij elk ander gezondheidsprogramma. Ze worden niet beïnvloed door andere behandelwijzen en beïnvloeden die ook niet. U bewaart ze het beste op een koele, donkere plaats en niet in de buurt van giftige substanties.

Info Bach remedies geprepareerd door Deva - Info Deva combinaties

© 2021 Bloesem Remedies Nederland  |  Kamer van Koophandel nr: 12023111  |  Privacy policy  |  Algemene Voorwaarden  |  Powered by 4ice Online Solutions