DIVINE LOVE


De Divine Love is voor de integratie van oude en nieuwe hogere kennis en voor het versterken van je universele liefde. Dat je de oude patronen van je ziel kunt begrijpen en dat je de liefde voor jezelf en je omgeving vanuit een dieper bewustzijn kunt manifesteren. Groei, ontwikkeling en manifestatie als kernwoorden van je bestaan. Ze zorgt voor de acceptatie van je schaduwkant en helpt met het loslaten van het negatieve in jezelf. Ze verbindt je met een oude kennis, die in directe verbinding staat met je hart. Door deze verbinding kun je deze kennis direct vanuit de oorspronkelijke bron ontvangen en kun je deze omzetten in daadwerkelijke liefde. Jij bent de schepper van het universum en je kunt hier vanuit gaan handelen. Je verbonden voelen met de menselijke spirituele familie en voelen dat de aarde je thuis is. Open staan voor de ander en de ander kunnen zien als reflectie van jezelf. Kunnen leven in licht en liefde en weten dat je hier uit bestaat. Met de keuze om alleen nog maar te leven vanuit zuiverheid en je niet meer aan te passen. Om verbinding te maken met de oorspronkelijk kennis van je ziel en van hieruit te leven en dit neer te zetten
Wanneer je je hebt laten beperken door anderen, door geloofsovertuigingen en/of het algemene denken, helpt de Divine Love om je los te maken van deze beperkingen.

De volgende edelstenen/mineralen werden gebruikt: Rookkwarts, dit is een belangrijke steen voor je aarding. De Obsidiaan is gemaakt op de krachtplaats van de Engelpoort en is voor verbinding en expansie. Zijn wie je bent vanuit je innerlijke kracht en je rust. De Engelfantoomkwarts helpt met het loslaten van je gepieker, je angsten en je wereldbeeld, doordat ze je verbindt met je goddelijk, hoger zelf. De Bolivian trigonic amethist brengt de kennis van de meesters en engelen vanuit hogere dimensies naar de aarde. Bevordert de herinnering van je oorspronkelijke afkomst, je oorspronkelijke wijsheid. De Aquamarijn geeft bescherming en begrenzing van de zachte kracht. Ze bevordert de expressie van je eigenwaarde en geeft begrip voor de ander. De aquamarijn is een steen van de troost voor degenen die zich niet thuis voelen op de aarde. Azeztuliet, is de steen die de grote veranderingen aankondigt. Ze bezit de energie en het licht waardoor blokkades kunnen worden verwijderd en vernieuwing van de cel kan plaatsvinden. Azeztuliet opent voor de andere rijken om ons heen en verruimt het bewustzijn. De Morganiet, helpt je om door alle oude lagen van pijn, verdriet, kwetsingen en blokkades heen te gaan. Ze geeft je het inzicht in oude patronen en haalt de sluiers er van weg. De Morganiet bezit een enorme hart kracht en Goddelijke Liefde en opent je hogere Hart energie. Apofylliet een belangrijk mineraal om contact te maken met spirituele gidsen en leiding. Voor het activeren van de verbinding met hogere gidsen, engelen. Litjhium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden. Herkimer diamant opent de kanalen voor spirituele groei en versterkt de stroming hiervan. De Lemurische trigonic record keeper verhoogt het bewustzijn en zorgt voor de inwijding in de oude kennis, die nodig is om tot verlichting te komen. Ze verbindt je met andere dimensies en je hoogste doel, waarbij ze zorgt dat je volledig in het hier en nu blijft. De Lavendel calciet, bezit een vrouwelijke zachte Lemurische energie en helpt je bewust te worden van je eigen goddelijkheid en hoge liefde. Ze brengt hoop, kracht en vertrouwen en verlicht het denken. Bergkristal verhoogt het spiritueel bewustzijn en versterkt het kanaal voor het ontvangen van hoge frequenties uit de engelenwereld.

De remedie is nog in onderzoek. Wij vinden het fijn om nog meer informatie over de Divine Love te ontvangen.


Terug naar het overzicht