DIVINE HEART


De Divine Heart heeft te maken met de oorspronkelijke strijd bij de vorming van de aarde. Het is duidelijk geen toeval dat er momenteel zoveel oorlogen zijn. De galactische samenwerking bestond oorspronkelijk uit 4 verschillende krachten: de zoekers naar evenwicht, degenen die in cirkels vastzitten, de strijders en degenen die vinden dat het zo hoort en moet. Deze samenwerking komt terug in de remedie en is de volgende stap in het bewustzijn, waarbij je kunt leren dat de oorspronkelijke schepping uit liefde bestaat. Dat je verbonden bent met alles, dat er ondersteuning vanuit het universele is en dat niets moet. Zijn doordat je voelt dat je deel uitmaakt van het geheel. Op deze manier ontstaat er een vertrouwen in het diepste van je ziel.

Je hart als middelpunt van het universum en de integratie met alle andere bewustzijnsvormen. Voorbij de strijd in een harmonische samenwerking door de integratie van alle losse, vastzittende en blokkerende structuren. Eenheid van je ziel met het universum als belangrijkste opdracht voor de ziel. Je verbinden met de oude oorspronkelijke structuren. In deze oude tijden werd nog geluisterd en konden de opdrachten ontvangen worden vanuit de hogere hiërarchieën. Je leven vorm geven vanuit een oorspronkelijke opdracht, luisteren naar de hogere wijsheid en deze wijsheid hier gaan neerzetten. Je leven als schepper van dit universum accepteren en dit integreren in het hart.

De remedie is gemaakt van een vortex en de edelstenen: Lithium candle kwarts en Auraliet - 23.
Lithium candle kwarts geeft innerlijke vrede en zorgt voor de verbinding met het hoger zelf, waarbij negativiteit losgelaten kan worden. Brengt harmonie in relaties. Maakt het denken rustig, kalmeert de zenuwen, laat je ontspannen en opent het hart. Je open stellen voor de wil van het Goddelijke en de controle eraan overgeven. De Auraliet-23 is een “nieuwe” steen van meer dan 1,5 miljard jaar oud, waarin 23 elementen bij elkaar komen. De Auraliet-23 werkt op integratie van verschillende niveaus, zowel in het lichaam als de afstemming op de universele blauwdruk en de engelenwereld. De steen is verbonden met de kern van de aarde en het galactische universum. Hierdoor kun je de goddelijke vonk in alles gaan zien en ervaren.

De oorspronkelijke liefde is de geneeskracht van de aarde en heeft te maken met het opnieuw scheppen van de aarde waarbij de nog chaotische, kolkende kracht in de aarde wordt omgezet in harmonie. De aarde op weg naar de heling/genezing van het hart, de kern van de aarde, waarbij de oorspronkelijke kern van vuur en explosie wordt omgezet naar liefde en integratie. In het lichaam heeft deze energie dezelfde werking. Diepe oude conflicten tussen geest en lichaam kunnen worden losgelaten, zodat oude vastzittende patronen opgeruimd kunnen worden, waardoor genezing in het meest diepe gedeelte van de ziel kan plaatsvinden en een totale integratie op aarde mogelijk wordt. Waar de verbinding met Lemurië zorgt voor de integratie van de hogere krachten in het bewustzijn en het loslaten van de dualiteit, daar zorgt de Divine Heart voor de manifestatie ervan op aarde. Zo kunnen de losse elementen, die voortkomen uit deze kern van vuur gaan integreren met elkaar, zodat de strijd losgelaten kan worden en de werkelijke integratie van het paradijs op aarde kan plaatsvinden, voorbij de dualiteit, voorbij het individu, naar de manifestatie van de eenwording. De schepping als een bron van liefde.

Enkele ervaringen:
De Divine Heart maakte me rustiger, de onrust en het gemis dat ik normaal kon voelen in de fysieke wereld, vooral in nabijheid van andere mensen, verdween langzaam en ik kreeg steeds meer vertrouwen in mezelf als spiritueel wezen op aarde! Ik vond door de Divine Heart weer het zelfvertrouwen waarmee ik als kind de wereld in stapte en wat ik me heb laten afnemen. Je blijft je kern voelen! Ik heb meer rust en kan beter alle indrukken in me opnemen. Ik vertrouw mezelf beter en ook mijn intuïtie! Voor alle nieuwetijdskinderen een steun en basis die je nodig hebt in deze wereld, omdat je voelt wat wel en niet klopt en je naar jezelf kunt luisteren!

Deze remedie staat voor mij voor verbinding vanuit het hart. Ik heb zelden een remedie meegemaakt waarbij het zo helder en voelbaar was. In eerste instantie bracht het een enorme mate van onbevangenheid teweeg, een soort kinderlijk enthousiasme, nieuwsgierigheid en openheid. Het opmerken van en openstaan voor kleine dingen en details alsof ik ze letterlijk voor het eerst zie en voel. Ik voel dat dit echt vanuit mezelf komt en niet iets is dat door de omgeving wordt aangepraat. Mijn hart doet namelijk letterlijk soms pijn van emotie. En dan niet in negatieve zin, integendeel: ik heb het zo lang uitgeschakeld dat het zich nu extra manifesteert zo lijkt het wel, en me wil vertellen dat ik eindelijk weer bij mezelf ben! Ik ben mezelf gaan accepteren en waarderen. Ik mag zijn wie ik ben, en ik neem de dingen nu veel meer zoals ze zijn. Ze hoeven niet meer te zijn zoals ik vond dat ze zouden moeten zijn. Alles en iedereen heeft zijn eigen waarde. Dit heeft me enorm veel innerlijke rust gebracht en ruimte. Door die ruimte is er plaats voor stroming en verbinding, vanuit het hart dus!Terug naar het overzicht