KINDER VORTEX


Een bijzonder krachtige remedie voor zowel kinderen als volwassenen. Voor het opruimen van alle trauma uit de kindertijd.

Integreert de kwaliteiten, die de ontplooiing van de (kinder) ziel in de weg staan. Vernieuwt de herinneringen tot op celniveau en zorgt voor de verbinding met de oorspronkelijke kwaliteiten van de ziel, voordat deze op aarde incarneerde. Integreert de nieuw geleerde kennis met oude kennis vanuit het universum.

Kunnen leven zonder beperking van het aardse bestaan en je verbonden voelen met het universele Licht. Ze laat je zijn wie je bent, voorbij alle beperkingen. Je bent wie je zijn mag. Opent je hart voor de ontwikkeling van liefde en zorgt dat je al je universele kwaliteiten kunt neerzetten vanuit Licht en Liefde en met een wakker bewustzijn in het hier en nu. Geeft het sterrenkind zowel veiligheid, als bescherming uit de engelwereld en verbindt het sterrenkind met zijn/haar oorspronkelijke kracht. Een remedie, die het stralende witte licht laat indalen en zorgt dat de (sterren)kinderen met een open hart hier op aarde kunnen zijn.

Gemaakt van een vortex met een engel met een gouden bol er omheen, met de edelstenen: fluoriet, celestiet, rhodoliet, aquamarijn, morganiet, haliet, versteend hout en 2 amethist vleugels.

De Kinder Vortex laat je zijn en brengt zowel het kind als het innerlijk kind de rust van een veertje in de wind.

De kinder vortex helpt met het opruimen van alle trauma, pijn en verdriet uit de kindertijd. Dit kan een trauma zijn van al het slaag dat je gehad hebt. Maar het kan ook zijn dat je niet mocht spelen en alleen maar moest werken en je het gevoel had dat je gevangen zat in de verplichtingen. Het spelen en plezier kan daardoor zijn verdwenen en het hart wordt daardoor een verzamelplaats van pijn. Iedere keer wanneer je iets leuks wilt doen, komt het gevoel van de oude verplichtingen en de oude pijn weer terug en houdt je tegen om aan de leuke dingen in je leven te beginnen.

Gemaakt van de edelstenen: Fluoriet geeft bescherming en zelfvertrouwen, opent de deur naar het onbewuste en helpt met het loslaten van vastzittende beperkingen en gewoonten. Celestiet brengt je in verbinding met het rijk van de engelen, brengt een diepe vrede en zorgt voor de spirituele ontwikkeling.
Aquamarijn kalmeert en beschermt en helpt met het loslaten van de gedachten van anderen en de verantwoordelijkheid. Haliet zuivert de ziel en lost oude patronen, negatieve gedachten en vastzittende emoties op. Morganiet bezit een sterke hartenergie en bestaat uit zuivere goddelijke liefde. Om te kunnen loslaten en transformeren, de steen van verandering, kracht en hoop en het vrouwelijke. Rhodoliet voor sereniteit en hartstocht en een belangrijke steen bij een crisis, omdat ze moed geeft. De amethist en het versteend hout stonden buiten de schaal en waren de verbinding met de vortex en de omgeving. De amethist is een bijzonder krachtige, spirituele steen die de geestelijke capaciteiten versterkt, wijsheid brengt en kalmerend werkt. Ze brengt hoog en laag in evenwicht, verdrijft woede, verdriet, angst en zorgen en helpt met de verwerking van verlies. Voor spirituele wijsheid en de liefde voor het goddelijke. Het versteend hout is belangrijk voor de aarding en is vooral een belangrijk mineraal voor gevoelige en nieuwetijdskinderen.

Enkele ervaringen met de Kinder Vortex:

Ik wil je laten weten wat voor een bijzonder effect de Kinder Vortex op mijn zoon heeft gehad.
Hij heeft de remedie gedurende 4 weken ingenomen. Al vrij snel werd hij rustiger en meer aanspreekbaar. Hij gaf niet altijd meer de ander de schuld, maar luisterde ook naar de kritiek van de ander. Anders gezegd: hij voelt zich minder aangevallen. Hij spreekt zich veel meer uit, ook zijn pijn. Hij dacht vroeger, dat hij minder was dan anderen en hij had toen het gevoel dat hij het nooit goed deed. Hij uit dit nu!! Prachtig, want dan kan het helen. Zijn schoolprestaties zijn veel beter, alsook het gedrag in de klas. Hij praat en hij deelt nu wat hij meemaakt. Hij had al veel humor, maar nu nog meer. We hebben een heel ander kind in huis! Hij is natuurlijk geen heilige, maar er is zoveel meer en beter contact met hem te krijgen!
Hij is zichzelf... en ik zie nu vooral wie hij is. Een prachtmens dat zijn ding hier op aarde komt doen. S.v. R.Terug naar het overzicht