ORANJERODE STROPHARIA
Stropharia aurantiaca.

De Oranjerode Stropharia is een zeer zeldzame plaatjeszwam die zijn oorsprong heeft in Australië en met de wind naar Nederland is gekomen. Ze heeft te maken met verdriet dat is ontstaan uit het gevoel dat je er niet bij hoort en je je vuur/kracht vanuit je hoger zelf niet hebt kunnen manifesteren. Ze helpt met het loslaten van tranen en het vernieuwen van de verbinding met de aarde. Blij en gelukkig zijn, niet veel nodig hebben, tevreden zijn en vertrouwen hebben in het universum. Ze laat je voor jezelf opkomen en brengt je persoonlijkheid naar buiten door de verbinding met je spirituele bron. Bewust worden waarom je je geluk op aarde niet kunt vinden, bewust worden wat de oorzaak is van je kwetsbaarheid en deze kwetsbaarheid los kunnen laten door het versterken van het vertrouwen in jezelf.
Ik laat los wat onbelangrijk is via de liefde van mijn hart.
Ik ben verbonden met de aarde door het plezier dat ik heb in de ander en door het genieten van het leven.
Mijn ziel opent zich voor liefde en staat open voor de uitdagingen van het leven.

Zorg en kracht voor jezelf, patronen van twijfel laten gaan en de weg zoeken door de chaos in het leven. De verbinding met wie je bent terugvinden en gaan staan voor wie je bent. Inzicht in dat wat er om je heen gebeurt en begrijpen dat dit alles nodig is om de volgende stap in je bewustzijn te kunnen zetten. Ze helpt je met het opruimen van emoties, ontstaan uit oud verdriet, mislukte relaties en van mislukte acties met betrekking tot nieuwe uitdagingen. De Oranjerode Stropharia zorgt ervoor dat je in het moment leeft en laat je inzien wat je moet doen om niet in hetzelfde oude patroon van pijn, stress en verdriet te komen.

Bij de afstemming op de paddenstoel kwamen oude draaiduizelingen, die veel weg hadden van de ziekte van Menière naar boven. Dit was een oud probleem waarvan ik dacht al genezen te zijn. Door het gebruik van de remedie herstelde dit snel.


Terug naar het overzicht