Beursaanbieding van 19 november t/m 27 november 2022

Beursaanbieding 19 t/m 27 november 2022 met hoge kortingen!

Wij staan niet op de beurs Internationaal Therapeut in Houten dit jaar. Maar wél hebben we rondom de beursperiode natuurlijk weer een geweldige actie.  

Korting op je bestelling van zaterdag 19 november t/m zondag 27 november 2022*
10% korting bij een totaalbedrag (excl. verzendkosten) tot € 100,00.
15% korting bij een totaalbedrag (excl. verzendkosten) van € 100,00 tot € 250,00.
20% korting bij een totaalbedrag (excl. verzendkosten) van € 250,00 of meer.
De korting wordt per bestelling bepaald.

Verlaagd portovrij verzendbedrag in webwinkel
Webwinkel bestellingen worden vanaf € 50,00 portovrij verzonden naar een adres in Nederland. Let op: verzendingen naar het buitenland én bestellingen die per mail of telefonisch worden gedaan, hebben altijd de reguliere verzendkosten. 

Ook wanneer je niet via de webwinkel bestelt, maar je doet dit per mail of telefonisch, is de beursaanbieding van toepassing. Let er dan wel op dat je alléén op de aanbiedingsdagen je bestelling kunt doorgeven, en dat er géén speciale korting geldt voor de verzendcondities. 

Dus... bestel eenvoudig via de webwinkel: je ziet in de winkelwagen direct jouw korting en of de verzending portovrij is.
Let op de looptijd: alleen bij bestellingen die OP de aanbiedingsdagen worden geplaatst, is de korting van toepassing.

* Aanbiedingen, zero waste producten, boeken/kaarten/CD's, water vitalisers/filters en de therapeutenregistratie vallen niet onder de beursactie. Voor winkels, therapeuten en salons gelden de genoemde bedragen excl. BTW.

De beursactie gelt uiteraard ook voor uw aankopen in onze winkel De3Vrouwen.

Wil je de beurs internationaal Therapeut op zaterdag 19 en zondag 20 november 2022 bezoeken? Bestel dan hier je toegangskaarten met korting, en betaal geen € 12,00 maar slechts € 5,00 entree.